Hoofddorp: Aanrijding N201 ter hoogte van Claus

Hoofddorp, 26 juli – Bij een kop-staart aanrijding op de N201 ter hoogte van Claus zijn donderdagmiddag zo rond half twee, twee personenwagens ernstig beschadigd. De inzittenden zijn door het ambulancepersoneel gecontroleerd op letsel, maar niemand hoefde mee.

Door deze aanrijding was er maar één rijbaan beschikbaar en dat leidde tot een flinke verkeersopstopping. Het verkeer werd door de politie over het kruispunt gedirigeerd, op de kruispunt staat een flitspaal, waardoor het mogelijk is dat de bestuurders een bekeuring binnen krijgen. De politie heeft dit gemeld bij het CJIB maar er kan er altijd eentje tussendoor schieten. Het is dan verstandig om bezwaar te maken.

Beide voertuigen zijn door bergingsdienst BCB afgevoerd.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp: Aanrijding N201 ter hoogte van Claus”

  1. Dude

    Ga je nou werkelijk beweren dat die paal je onterecht heeft geflitst vanwege je snelheid ?
    Even je snelheidsmeter afwijking controleren met een GPS en je weet wat je marge is.

    Rood licht is een ander verhaal natuurlijk.

  2. Narrow

    Die flitspaal heeft me al enkele malen geld gekost: 81 na correctie, 83 na correctie en 82 na correctie. In alledrie gevallen had ik de naald in de auto ONDER de 80 staan. Bezwaar maken helpt dan geen ene donder, dus die agent had op zijn kop kunnen gaan staan, maar als het rood is weiger ik door te rijden. 180 euro voor roodlicht is me even te veel geld en bezwaar maken is bij voorbaat kansloos bij het Centraal Justitieel Graai en Grabbel bureau.

Reacties zijn gesloten.